Omiljeni brand celebrity vizažista napokon je dostupan svim Riječankama i Splićankama

so-cap

Od ovog listopada u Rijeci je dostupan prvi profesionalni Make Up Boutique svjetski poznatog make up branda, na oduševljenje vizažista koji su do sada kupovinu ovih ekskluzivnih proizvoda mogli obaviti samo u Americi ili Parizu.
Ovaj brand popularan po inovativnom Ultra HD make up-u, za zaštitno lice je odabrao kontroverznu Andreju Pejić, prvi androgeni model koji je krasio naslovnicu Vogue magazina. Riječankama je sada dostupna šminka korištena na setovima najpopularnijih filmova današnjice, 50 shades of Grey (50 nijansi sive) i Avatar, Jamesa Camerona, koji slovi za najkomercijalniji film posljednjeg desetljeća sa zaradom od vrtoglavih dvije milijarde i 782 milijuna dolara.

MAKE UP FOR EVER u organizaciji tvrtki SOCAP ORIGINAL i La Truccheria, u Splitu pruža stručno usavršavanje za već školovane vizažiste, koji se žele afirmirati i graditi karijeru u kojoj će make up voditi glavnu ulogu. Za sve obožavateljice ovog beauty i makeup brenda proizvodi su dostupni na njihovoj službenoj web stranici www.makeup.hr, za sve one koji su pobornici direktne kupovine, od prodavatelja neslužbeno doznajemo da nakon Splita i Rijeke, na red dolazi i Zagreb.

Galeriju fotografija pogledajte na našoj službenoj Facebook stranici!