Odabrane finalistice za izbor kraljice sjevernog Jadrana 2013

photoU lounge bar-u “Divan” ville “Dinka” u Voloskom pored Opatije 26.4. je održan posljednji u nizu castinga za ovogodišnji izbor Kraljice Sjevernog Jadrana. Odabrano je 12 djevojaka koje će se 3.svibnja predstaviti na finalnoj večeri u “Divanu”, a djevojka koja bude proglašena Kraljicom, sa svoje dvije Pratilje odnosno Princeze, putuje na izbor za Kraljicu Hrvatske koji se ove godine održava u Zagrebu. Djevojka koja ponese titulu najljepše zatim će predstaviti Hrvatsku na izboru za Kraljicu Svijeta – “Queen of the World” koji se održava još od davne 1988.godine. Mnoge pobjednice izbora su danas vrlo poznate osobe, a neke od njih su: Danijela Mihalić, Iva Balaban, Simona Gotovac, Tina Katanić, Tamara Roglić i mnoge druge.

(Djevojke s organizacijskim timom te domaćinom izbora Kraljice Sjevernog Jadrana 2013)

Mi vam ekskluzivno prvi donosimo listu imena djevojaka koje su odabrane na dosadašnjim castinzima, a koje ćete moći uživo podržati i bodriti na glamuroznom izboru u Voloskom, čiji je domaćin ove godine Dalibor Špehar. Od organizatora izbora: Ane Ćorić, Ive Frankić, Ivone Vranaričić, Majde Kolak i Roberta Jotanovića, doznajemo da je bilo zaista mnogo lijepih djevojaka, te je izuzetno teško bilo donijeti odluku o tome koje od njih idu dalje, i da su između nekih djevojaka zaista odlučivale samo nijanse. Također, odlukom organizatora, odlučeno je da sve djevojke koje su pristupile nekom od prijašnjih castinga, a nisu sudjelovale na završnom, nažalost nisu mogle ući u utrku za finale.

Djevojke koje idu u finale navodimo abecednim redom i od srca im želimo mnogo sreće na izboru!

1. Ana Franulović, Rijeka

2. Andreja Bulić, Opatija

3. Antonija Klarić, Drivenik

4. Ines Starčević, Rijeka

5. Iva Gracin, Rijeka

6. Kristina Riosa, Pula

7. Kristina Tokić, Kastav

8. Marija Kelava, Rijeka

9. Marizela Hrstić, Rijeka

10. Martina Vrban, Vrh Martinšćice

11. Nicoll Bezjak, Klana

12. Petra Semeš, Rijeka

Osim predivnog iskustva, djevojke će kući ponijeti i bogate nagrade sponzora, a svim drugim djevojkama želimo mnogo sreće u daljnjem bavljenju modelingom.

Tekst: Rai

Foto: Ivan Reljac