Održano finale izbora za Kraljicu Sjevernog Jadrana 2013

 

imageJučer je održano finale izbora za Kraljicu Sjevernog Jadrana 2013, o kojem smo nedavno pisali na našem portalu. Kraljicom je proglašena Kristina Riosa, prvom princezom  Robertina Preklushaj, a drugom princezom Petra Semeš. Miss fotogeničnosti je Marizela Hrstić, a Miss simpatičnosti Iva Gracin. Djevojke koje smo naveli, danas će nastaviti svoje pripreme za veliko finale Kraljice Hrvatske 2013 u Zagrebu.

Ostale djevojke koje su sudjelovale navodimo abecednim redom, a to su: Ana Maria Franulović, Andreja Bulić, Antonija Klarić, Ines Starčević, Kristina Tokić, Marija Kelava, Martina Vrban, te Nicoll Bezjak.

Djevojke su nosile kreacije sljedećih dizajnera: Nikolina Petrušić, Vesna Kuiš, Lorena de Mark, butik Dania, nakit Peperoncina Design Kapetanović, te obuću Franco, a dobile su i bogate sponzorske nagrade. Djevojke su koreografiju radile pod vodstvom Ive Frankić, u žiriju smo imali prilike vidjeti Marka Kočana (Matrix), Matiju Lesara (PPD), Riječke poduzetnike gospodina Kenana, D. Bobinca, te gosp. Valenta, poznatog Hrvatskog i inozemnog manekena Patrika Prenkpalaja, te Majdu Kolak i Dalibora Špehara, koji su također i organizatori uz manekena Roberta Jotanovića i ujedno voditeljicu Ivonu Vranaričić. Osim toga, gosp. Špehar je i vlasnik lounge bara “Divan” gdje se izbor održavao.

 

image (1)

“Na fotografijama vidite 13 zaista predivnih djevojaka u predivnim kreacijama i vjerujte da nije bilo lako izabrati pobjednice. U villi Lorena u Pobrima proveli smo s njima 3 dana priprema i svaka je posebna na svoj način. Izabranim djevojkama želimo puno sreće u Zagrebu!” – komentirala je za naš portal organizatorica Ivona Vranaričić.

TEKST: Rai

FOTO: Emil Požar