Somersby Borovnica, nova ljubimica Splićana

ana

Na sinoćnjem tulumu koji je potrajao do ranih jutarnjih sati u Fabrique pubu – omiljenom splitskom okupljalištu u centru grada, predstavljena je Somersby borovnica, novi okus kozmopolitskog pića i omiljenog cidera u Hrvatskoj.
U predstavljanju, Lordu Somersbyju pridružila se voditeljica i fitness trenerica Renata Sopek oduševivši svih još jednom atraktivnim izgledom i odličnom formom. U šarmu i zavodljivom okusu borovnice uživale su i brojne poznate osobe tako da je sinoć ovo piće i u praksi pokazalo da je idealno za svih koji teže postizanju dobre forme za ljetne partije i žele biti ‘fit for fun’.
Prirodni osvježavajući napitak oduševio je i Anu Gruicu, Slavka Sobina, Giuliana i Anu Sasso koju je doista prava rijetkost vidjeti na ovakvim događanjima ali s koje je i vrlo teško skinuti pogled jednom kada se pojavi. Iako su sve tri dame, Renata Sopek, Ana Gruica i Ana Sasso javnosti poznate kao zaljubljenice u zdravi životni stil i fitness, sinoć su potvrdile da se doista znaju i dobro zabaviti te da su voćne arome Somersbya savršen odabir za druženje i zabavu.
Somersby je kozmopolitsko piće koje je u vrlo kratkom roku osvojilo sve svjetske metropole, ali i hrvatske gradove te nakon sinoćnjeg tuluma možemo reći da je nakon Zagreba, i Split službeno ‘osvojen’. Atmosferu su začinili poznati glasovi Radio Dalmacije Edita Lučić Jelić i Joško Bonaći, DJ Flex koji je zaslužan što je ovaj rasplesani party potrajao do kasno u noć a atmosferu su sjajno upotpunile i plesačice First Entertainmenta.
Somersby su širom svijeta prihvatili mladi urbani ljudi koji su uvijek otvoreni za nove trendove, izazove i promjene. Nakon omiljenih okusa jabuke i kruške te neodoljive kupine, Somersby je svoj portfolio obogatio borovnicom, okusom koji će donijeti osvježenje, ali i puno novih zaljubljenika u voćne cider arome.
Galeriju fotografija pogledajte na našoj službenoj Facebook stranici!